, ,

TERMOSTAT TEMPERATURA UMIDITATE STC-3028 230V – URZ4047

Cod SKU: URZ4047

 

Data de livrare: Livrare începând cu 2024-07-26
Availability:

Momentan indisponibil.


Momentan indisponibil.

Doresti sa fi notificat cand revine in stoc?

Descriere:
Senzorul de umiditate și temperatură STC-3028 este o soluție practica pentru utilizarea în multe proiecte unde este necesar să se controleze umiditatea și temperatura aerului în același timp, de exemplu, în depozite, hale de producție, camere de uscare, sere sau muzee, etc.
Regulatorul are două afișaje LED: 1 afisaj roșu pe care este afișată temperatura și unul albastru pe care este afișată umiditatea.
Deasupra afișajelor sunt diode LED, a căror lumină informează despre releul pornit și, astfel, funcționarea sistemului corespunzător.
Termostatul are o optiune de incalzire/racire in functie de configuratie precum si un higrometru cu functie de dezumidificare/irigare in functie de configuratie.

Controlerul de temperatură și umiditate din setul cu senzor este alimentat la 230V. Are 2 afișaje: unul roșu responsabil pentru indicarea temperaturii și unul albastru care arată umiditatea, precum și butoane de cauciuc pentru modificarea configurației. Deasupra fiecărui afișaj este un LED care se aprinde atunci când dispozitivul de control al temperaturii/umidității este activat. În funcție de setările efectuate, regulatorul poate funcționa simultan în următoarele moduri: încălzire/răcire și umidificare/uscare. Aparatul este foarte usor de configurat, poate manevra dispozitivele conectate la el (ex: ventilatoare, incalzitoare, umidificatoare, sprinklere, boilere) cu o putere care nu depaseste 2500W si un consum maxim de curent de 10A pe fiecare canal. Modulul are o memorie pentru setari, astfel o pană de curent nu resetează valorile introduse. Setul include un senzor integrat de temperatură și umiditate pe un cablu de 1 m.

Potrivit pentru controlul temperaturii și umidității în:
– terarii
– depozite frigorifice
– hale industriale
– tuneluri de plante
– culturi de ciuperci
– uscătoare

Specificații:
– tip regulator: de temperatura si umiditate
– tensiune de alimentare 230V AC
– număr de canale: 2 (1 pentru controlul temperaturii, 2 pentru controlul umidității)
– puterea maximă a dispozitivelor controlate: 2500W pentru fiecare canal
– consum maxim de curent pentru fiecare canal: 10A
– interval de măsurare a temperaturii: -20 până la 80°C
– domeniul de măsurare a umidității: 0 până la 100%RH
– rezoluția măsurării umidității și temperaturii: 0,1
– precizia măsurării temperaturii +/- 1°C
– precizie de măsurare a umidității +/- 0,1%
– dimensiuni: 75mm x 85mm x 29mm

*LECH

SHOPPING CART

close